nap

Pihenés, szórakozás, kikapcsolódás. A nyár beköszöntével Budapest lüktetése ezt az üzenetet küldi felénk, s bizony ez akkor is örömmel tölt el bennünket, ha már túl vagyunk a korlátlan szabadság és a szertelen fiatalság évein.
Az Óbudai Nyár programsorozat decens kínálata idén is a színvonalas és kulturált kikapcsolódásra vágyók figyelmére számít, ez azonban nem zárja ki, hogy oldott, esetenként kifejezetten kacagtató produkciókkal is találkozzanak. A három hónapot átfogó nyári esemény jól illeszkedik, és újabb színekkel egészíti ki a főváros kulturális arculatát, miközben egyediségét is megtartja. Az Óbudai Nyár programjainak és előadásainak helyt adó helyszínek – a Fő tér, az Óbudai Társaskör kerthelyisége, a Kobuci kert – mind elválaszthatatlan részei, mi több, teremtői annak a helyi atmoszférának, melyet annyira szeretünk.
Meggyőződésünk, hogy a nyári hónapok a legalkalmasabbak arra, hogy az emberek barátaikkal, rokonaikkal, ismerőseikkel – egyszóval másokkal együtt töltsék el szabadidejüket, ezért olyan lehetőségeket kínálunk számukra, melyek könnyen elérhetők, erősítik Óbuda-Békásmegyer turisztikai vonzerejét, s nem utolsósorban lehetőséget teremtenek egy-egy emlékezetes hétvége itteni eltöltésére.
Ha forró nyárestéken hűsítő kulturális kikapcsolódásra vágyik, június közepétől tisztelettel várjuk Önt is Óbudán.
Látogasson el hozzánk!

 

Fontos információk az Óbudai Nyár programjaira látogatóknak

van még

Kapcsolatok