Az alábbi linkeken letöltheti telefonjára az Óbudai Nyár 2017 alkalmazást:Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

William Shakespeare: Sok hűhó semmiért

július 29. 20:30

Vígjáték zenével, két részben

A háborúból visszatérő győztes férfisereg Messinában, egy olasz kisvárosban vendégeskedik. A hős Claudio egy pillanat alatt szerelemre lobban Hero iránt, Benedetto és Beatrice pedig ott folytatják, ahol abbahagyták be nem vallott, csipkelődő szerelmüket. Látszólag minden adott egy kettős esküvőhöz, ám a hitvány Don John ármánykodása gyorsan gyászt hoz a nászra.
Nemes cselek és aljas csapdák szövik a szerelmesek történetét, amelyben mesterien harcol egymással hit és hiszékenység. De hogy kiállja-e a próbát a szerelem, és lesz-e végül esküvő, az már a fondorlatos szerzetes tervén múlik.
A népszerű slágerekkel tarkított előadás izgalmas nyáresti kikapcsolódást ígér, sok-sok humorral, élőzenével és egy fergeteges álarcosbállal.
Szereplők: Peller Mariann, Józan László, Eke Angéla, Faragó András „„Topy”, Barabás Éva, Karalyos Gábor, Márkus Sándor, Bakos-Kiss Gábor, Lazók Mátyás
Rendező: Dicső Dániel; zenei vezető: Kéménczy Antal; dramaturg: Deés Enikő; jelmez: Cselényi Nóra; látvány: Hatvani Mónika
Jegyár: elővételben: I. szektor: 2900 Ft, II. szektor: 2400 Ft, helyszínen: I. szektor: 3500 Ft, II. szektor: 3000 Ft

Esőnap: 07. 30. vasárnap 20.30Részletek

Dátum:
július 29.
Időpont:
20:30
Esemény Category:

Helyszín

Zichy Udvar
Fő tér 1.
Budapest, 1033
+ Google Térkép