nap

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

VII. Óbudai Blues Fesztivál a Kobuci Kertben

2019.07.25.. 17:30

Évről évre világhírű zenészek és itthoni mesterek gyűlnek össze az óbudai Zichy-kastély kertjében, hogy az élő blues örömébe invitálják a közönséget. Ez a találkozás mára a műfaj talán legfontosabb fővárosi ünnepévé nőtte ki magát: nekik is köszönhető, hogy a kelet-európai blues ma nemcsak egy tradicionális műfaj, hanem eleven, kortárs művészi erő is!

7.30 ÖLVETI BLUES BAND (HUN)
19.00 JAMBALAYA (HUN)
20.30 LITTLE G. WEEVIL feat. TÁTRAI TIBOR (HUN)
Jegyár: elővételben: 4000 Ft, a koncert napján: 4500 Ft

Fesztjegy: 15000 Ft
Az elővételes jegyek és hetijegyek csak az online rendszeren keresztül (www.kobuci.hu) kaphatóak, normál jegyek a koncertek napján, a helyszínen.

 

VII. KOBUCI BLUES FESTIVAL IN ÓBUDA
Year after year, world known musicians and Hungarian virtuosos gather at the Zichy Castle grounds in Óbuda to play live blues to the pleasure of their audience. This event has since become one of the most significant in the city as well as in the genre. Thanks to the artists involved, Eastern European Blues are not simply a traditional variety of the sort, but rather a vivacious contemporary art form!

Ticket Prices:
Weekly Tickets: 15000 HUF
You can only purchase advanced tickets or weekly tickets at a discounted price online (www.kobuci.hu), normal priced tickets can be purchased at the venue.

Részletek

Dátum:
2019.07.25.
Időpont:
17:30
Esemény kategória:

Helyszín

Kobuci kert
Fő tér 1.
Budapest, 1033 Magyarország
+ Google Térkép

van még

Kapcsolatok