nap

Köszöntő

Pihenés, szórakozás, kikapcsolódás. A nyár beköszöntével Budapest lüktetése ezt az üzenetet küldi felénk, s bizony ez akkor is örömmel tölt el bennünket, ha már túl vagyunk a korlátlan szabadság és a szertelen fiatalság évein.
Az Óbudai Nyár programsorozat decens kínálata idén is a színvonalas és kulturált kikapcsolódásra vágyók figyelmére számít, ez azonban nem zárja ki, hogy oldott, esetenként kifejezetten kacagtató produkciókkal is találkozzanak. A három hónapot átfogó nyári esemény jól illeszkedik, és újabb színekkel egészíti ki a főváros kulturális arculatát, miközben egyediségét is megtartja. Az Óbudai Nyár programjainak és előadásainak helyt adó helyszínek – a Fő tér, az Óbudai Társaskör kerthelyisége, a Kobuci kert – mind elválaszthatatlan részei, mi több, teremtői annak a helyi atmoszférának, melyet annyira szeretünk.
Meggyőződésünk, hogy a nyári hónapok a legalkalmasabbak arra, hogy az emberek barátaikkal, rokonaikkal, ismerőseikkel – egyszóval másokkal együtt töltsék el szabadidejüket, ezért olyan lehetőségeket kínálunk számukra, melyek könnyen elérhetők, erősítik Óbuda-Békásmegyer turisztikai vonzerejét, s nem utolsósorban lehetőséget teremtenek egy-egy emlékezetes hétvége itteni eltöltésére.
Ha forró nyárestéken hűsítő kulturális kikapcsolódásra vágyik, június közepétől tisztelettel várjuk Önt is Óbudán.
Látogasson el hozzánk!

van még

Kapcsolatok